Γαμήλια Πακέτα για τη σεζόν 2014-2015

ΠΑΚΕΤΟ “EOS”

Βροχή από πολύχρωμα αστέρια που ανάβουν ταυτόχρονα για ένα χρονικό διάστημα, πολύχρωμες ουρές ασημένιες κορώνες και ιτιές, λουλούδια τιτανίου, ένα οπτικό εφέ που εκρήγνυται δημιουργώντας λάμψη και φωτίζει τον ουρανό. Το ύψος των πυροτεχνημάτων κυμαίνεται από τα 25 μέχρι τα 45 μέτρα και η συνολική διάρκεια είναι 2 λεπτά περίπου.

[button text=" Αγορά τώρα! " url=" http://skylightsantorini.gr/el/contact/" color=" #800080 "]

[hr]

ΠΑΚΕΤΟ “IRIS”

Πολύχρωμες ουρές που καταλήγουν σε τρίξιμο, ασημένια και πολύχρωμα φλας, ασημένιες κορώνες, χρωματιστά αστέρια και λουλούδια, κομήτες και βεντάλιες, ένας συνδυασμός πολύχρωμων πυροτεχνημάτων ο οποίος δημιουργεί ένα φαντασμαγορικό σόου. Το ύψος των πυροτεχνημάτων κυμαίνεται από τα 25 μέχρι τα 60 μέτρα και η συνολική διάρκεια είναι 3 λεπτά περίπου.

[button text=" Αγορά τώρα! " url=" http://skylightsantorini.gr/el/contact/" color=" #800080 "]

[hr]

ΠΑΚΕΤΟ “APHRODITE”

Πολύχρωμα γκλίτερ ουρές που δημιουργούν αστέρια και φοίνικες, χρυσές ουρές και κορώνες που σβήνουν σε διάφορους χρωματισμούς, πολύχρωμα φλας που δημιουργούν ιτιές και παλάμες, πολύχρωμες και χρυσές βεντάλιες, μαγευτικές κορώνες και μεγάλης διάρκειας “βροχή”. Ένα υπερθέαμα χρωμάτων και λάμψης που ζωγραφίζει τον νυχτερινό ουρανό. Το ύψος κυμαίνεται από τα 25 μέχρι τα 60 μέτρα και η διάρκεια του σόου στα 4 λεπτά.

[button text=" Αγορά τώρα! " url=" http://skylightsantorini.gr/el/contact/ " color=" #800080 "]

[hr]

ΠΑΚΕΤΟ “PERSEPHONE”

Πολύχρωμες ουρές που δημιουργούν μαγευτικές κορώνες και μεγάλης διάρκειας “βροχή”, απίστευτες εκρήξεις με λυκόφως γκλίτερ που σχηματίζουν φλας, παλάμες, φοίνικες, πολύχρωμες και χρυσές βεντάλιες. Εκρήξεις που δημιουργούν πολύχρωμα εκτυφλωτικά κύματα. Βόμβες διαφόρων σχημάτων όπως χρυσάνθεμα, πεόνιες και ήλιους. Ένα σόου χρωμάτων και συνδυασμών που υπόσχεται απίστευτες συγκινήσεις. Το ύψος των πυροτεχνημάτων κυμαίνεται από τα 25 μέχρι τα 80 μέτρα και η διάρκεια του σόου είναι 5 λεπτά.

[button text=" Αγορά τώρα! " url=" http://skylightsantorini.gr/el/contact/ " color=" #800080 "]

[hr]

ΠΑΚΕΤΟ “ARTEMIS”

Πολύχρωμες ουρές που δημιουργούν μαγευτικές κορώνες και μεγάλης διάρκειας “βροχή”, απίστευτες εκρήξεις με λυκόφως γκλίτερ που σχηματίζουν φλας, παλάμες φοίνικες πολύχρωμες και χρυσές βεντάλιες. Εκρήξεις που δημιουργούν πολύχρωμα εκτυφλωτικά κύματα. Βόμβες διαφόρων σχημάτων όπως χρυσάνθεμα, πεόνιες, ήλιους, βομβίδια με αστέρια, βομβίδια βροχή, βόμβες κύκλοι, σχηματικές βόμβες, βομβίδιο κρότου, μπόμπες μπουκέτο και πολλά άλλα σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Ένα σόου χρωμάτων και συνδυασμών που υπόσχεται απίστευτες συγκινήσεις. Το ύψος των πυροτεχνημάτων φτάνει τα 100 μέτρα και η συνολική διάρκεια τα 6 λεπτά.

[button text=" Αγορά τώρα! " url=" http://skylightsantorini.gr/el/contact/ " color=" #800080 "]

[hr]

 Ρωτήστε μας σήμερα για ειδικές τιμές!

[hr]

Wedding fireworks

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fireworks | Weddings | Decorations | Events | Baptism | Balloons