Γάμος – Πυροτεχνήματα, διακόσμηση, μπαλόνια, ιδέες…

Εμείς στη Skylight fireworks μπορούμε να κάνουμε την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας, το γάμο σας στη Σαντορίνη, μια μαγική εμπειρία!

Με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, ιδιαίτερες προτάσεις διακόσμησης, χαρούμενες δημιουργίες με μπαλόνια και ιδέες για μια ονειρική γαμήλια τελετή.

Skylight Wedding [hr]

Πυροτεχνήματα

Χαρίστε λάμψη στο γάμο σας κάνοντας πραγματικότητα το όνειρο εντυπωσιάζοντας στη δεξίωση σας με πυροτεχνήματα που θα μαγέψουν εσάς και τους καλεσμένους σας.

Η μεγάλη μας εμπειρία στα σόου πυροτεχνημάτων σας εγγυάται έναν αξέχαστο γάμο με εντυπωσιακές βολές από πολύχρωμα πυροτεχνήματα που προοδευτικά γίνονται όλο και πιο έντονα φτάνοντας σε εντυπωσιακά τελειώματα με μεγάλες, πολαπλές εκρήξεις!

Πάντα τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας χρησιμοποιώντας υλικά άριστης ποιότητας.

[one_third] [/one_third] [one_third] wedding2

wedding3 [/one_third] [one_third_last] Wedding fireworks [/one_third_last]


 
Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα προτεινόμενα πακέτα μας ή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τον σχεδιασμό και την δημιουργικότητα που η δική σας μοναδική στιγμή απαιτεί.

[button text=" Γαμήλια Πακέτα 2014 " url=" http://skylightsantorini.gr/el/wedding-packages-for-season-2014-2015/" color=" #800080 "]

[hr]

“Η πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας.

Ένας μοναδικός, γεμάτος λάμψη γάμος στο πιο όμορφο νησί του κόσμου…ο δικός σας γάμος!”

[hr]

Γαμήλια διακόσμηση και ιδέες

Αν σκοπέυετε να παντρευτείτε στη μαγευτική Σαντορίνη υπάρχουν πολλές επιλογές για το που θα γίνει η γαμήλια τελετή σας. Στον γκρεμό της καλντέρας με την μοναδική θέα του ηφαιστείου, ή σε ένα παραδοσιακό εξωκλήσσι στους στενούς δρόμους ένος καστελιού, στην παραλία επάνω στην άμμο ή σε μια μεγάλη εκκλησία στο Καμάρι ή στα Φηρά.

[one_half] Wedding decoration [/one_half] [one_half_last] Wedding decoration [/one_half_last]

‘Οποιο μέρος και να διαλέξετε, εμείς μπορούμε να το κάνουμε ακόμα πιο όμορφο και μοναδικό με ρομαντική και εντυπωσιακή διακόσμηση, έξυπνες ιδέες, ακριβώς προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας.

Εμπιστευτείτε το έμπειρο προσωπικό μας να διακοσμήσει το μέρος της τελετής ή της γαμήλιας δεξίωσης σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κουβεντιάσουμε τις ανάγκες σας.

[hr]Wedding BalloonsΜπαλόνια για γάμο

Τα μπαλόνια είναι ιδανικά για έναν χαρούμενο γάμο! Σε σχήμα καρδιάς μεμονωμένα μπαλόνια ή εντυπωσιακές, μεγάλες κατασκευές, καρδιές ή οποιοδήποτε άλλο σχέδιο και σχήμα επιθυμείτε, πολύχρωμα προσδίδουν έναν τόνο επιπλέον χαράς. Βάλτε λίγο παιχνίδι στο γάμο σας!   [hr]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fireworks | Weddings | Decorations | Events | Baptism | Balloons